WhatsApp med Facebook: Sådan forhindres dine data i at blive brugt til reklame

Den mest populære mobile instant messenger fornyer sine servicevilkår for at bede brugerne om at indsende deres WhatsApp med Facebook-information til brug i reklame. Som et resultat har Facebook nu adgang til dit telefonnummer, så du kan spore nøgleord i dine WhatsApp-samtaler for at demonstrere reklamer på din Facebook-tidslinje.

Husk, at din WhatsApp fortsat vil vise nogen annoncer, men vil hjælpe Facebook-algoritmen til at demonstrere publikationer og sponsorerede tilbud på det sociale netværk. Teamet bag appen gentog, at deres privatliv vil fortsat opretholdes, og meddelelser, der udveksles af dem, vil stadig være utilgængelige for dem, noget som nogle gange har forårsaget blokering af tjenester i Brasilien.

WhatsApp med Facebook: Sådan blokerer du?

Du kan dog forhindre, at WhatsApp bruger dine oplysninger til at forbedre algoritmen, som Facebook bruger til at vise dine annoncer. Der er to måder at gøre dette på. Accepter ikke først servicevilkårene ved først at trykke på Læs under knappen Accepter som vist nedenfor:

Skub derefter ned, indtil du finder afkrydsningsfeltet. Fjern markeringen i denne boks, så dine telefonnummeroplysninger ikke er integreret i WhatsApp med Facebook.

Se også:

Hvis du allerede har accepteret betingelserne, har du 30 dage til at ombestemme dig og deaktivere denne meddelelse. Gå til indstillinger (eller justeringer ) Fra appen skal du gå til Konto- menuen og fjerne markeringen for Del mine kontodata og deaktivere integration.

Foretrækker du informationsintegration for at bringe bedre annoncer?

Hvad synes du om spørgsmålet om at integrere WhatsApp med Facebook til forretningsformål? Foretrækker du, at det forekommer, da virksomheder er fra samme familie af virksomheder, eller synes du, det er bedst at skære adgang? Kommenter med os!

Interessante Artikler