Sådan gendannes slettede Facebook-filer

Af alle de oplysninger og filer, vi sender eller modtager på Facebook hver dag, er chancerne for, at du har slettet noget, du senere har beklaget. Selvom det kan synes umuligt, er der en bestemt måde at gendanne mindst nogle af disse slettede data fra det sociale netværk. For at gøre dette skal du downloade en fil med alt, hvad Facebook har gemt om dig og din profil. Den gode nyhed er, at dette er relativt enkelt at gøre, og muligheden er tilgængelig for alle brugere af det sociale netværk. Du kan tjekke, hvordan du gendanner slettede Facebook-filer i vejledningen nedenfor!

Gendan slettede Facebook-filer

Først og fremmest er det værd at nævne, at dette er en god måde at få slettede filer på. Desværre er gamle beskeder, du muligvis har slettet gennem årene, vanskelige at hente.

Det er stadig værd at prøve denne metode for at se, om du kan få tilbage det, du leder efter. Proceduren er ganske enkel og hurtig, så der er ingen grund til at stoppe med at prøve det. Dette kan også være en god måde at blot sikkerhedskopiere dine filer på, hvis du f.eks. Vil slette dem fra det sociale netværk.

For at komme i gang skal du åbne Facebook og logge ind med din konto. For at følge disse trin skal du udføre proceduren i en webbrowser som Google Chrome, Firefox osv. I stedet for den mobile netværk-mobilapp.

Når det er gjort, vil du se en pil i højre side af skærmen. Klik på det og vælg indstillingen "Indstillinger" med det samme som vist på billedet herunder.

Du føres til siden med generelle indstillinger i din sociale netværksprofil. Klik på "Dine Facebookoplysninger" for at fortsætte og åbne skærmen, hvor du kan finde "Download dine oplysninger", klik på denne indstilling, hvor det står "Vis" for at fortsætte, som vi har vist.

På det næste skærmbillede vil du være i stand til at vælge nøjagtigt hvilke oplysninger på din konto, du vil downloade. Her kan du også vælge, hvilket tidsinterval du vil udføre proceduren - hvis du ikke ønsker at generere en fil med alle dine oplysninger inden for et ubestemt interval.

Du kan også vælge mellem det format, som filen skal oprettes i, HTML eller JSON, samt om Facebook kan komprimere billedkvalitet under proceduren. Alle disse indstillinger findes i den vandrette menu som vist på billedet:

Når du har valgt nøjagtigt, hvilke data du vil gemme i filen samt filformatet blandt andre indstillinger, skal du blot klikke på indstillingen Opret fil . Derefter får du besked om, at din fil bliver oprettet og kan findes på fanen "Tilgængelige filer".

Som du kan se på billedet ovenfor, kan du på denne fane se den anmodede fil blive oprettet, dens status vil oprindeligt afvente, indtil proceduren er afsluttet af Facebook. Den tid, der kræves for at oprette filen, afhænger af antallet af data, du inkluderer i den, samt længden af ​​tidsintervallet.

Bare rolig, vent bare på, at Facebook gør det alene, du kan lukke denne side, og når proceduren er udført, får du en anmeldelse fra det sociale netværk, der siger, at filen er tilgængelig til download.

Derudover sender det sociale netværk også en e-mail til den samme e-mail-adresse, der er registreret som en Facebook-konto, hvor du advarer om, at filen er anmodet, samt advarer dig, når den er klar til at blive downloadet.

Når du får besked, skal du blot gå til den samme side og derefter klikke på Download- knappen for at downloade filen direkte til din computer som en komprimeret fil. Af hensyn til din egen sikkerhed skal du dog bekræfte din adgangskode til din Facebook-konto for at bekræfte, at du får adgang til disse data, inden download starter.

Filen med de slettede Facebook-filer vil være tilgængelig på denne side og kan downloades når som helst i fremtiden, når du har brug for den. Hvis du vil slette en fil, der ikke længere er nyttig for dig, skal du bare gå til den samme fane og klikke på Slet- knappen, som du kan se på billedet ovenfor ved siden af ​​knappen Download.

Ved at udpakke arkivet ved hjælp af programmer som WinRar, WinZip, blandt andre, vil du være i stand til at se flere mapper med alle deres separate oplysninger. Hvis du har valgt HTML-outputformatet, kan hver historie åbnes separat i din egen browsing, der indeholder alle dine interaktioner, datoer, billeder og oplysninger, der allerede er sendt eller modtaget inden for det sociale netværk.

Vi anbefaler, at du er forsigtig, hvor du opbevarer denne fil, da den kan indeholde personlige data såvel som billeder, som du måske ikke ønsker at dele med andre. For at gøre dette, kan du overveje at sætte en adgangskode i mappen ved at følge denne tutorial på vores side.

Fik du din Facebook-fil gendannet?

Kunne du tage vores tutorial for at lære, hvordan du gendanner slettede Facebook-filer? Sørg for at lade din kommentar fortælle os, om du var i stand til at udføre proceduren normalt, hvis du stødte på vanskeligheder, eller hvis alt gik godt under proceduren!

Interessante Artikler